ЯК ПРИДБАТИ ЖИТЛО У ГОТОВОМУ ДОМІ

Код послуги: 101205
Замовити
До порівняння
Відповідальність
На 100% відповідаємо за інформацію
Найкращі експерти
Наші експерти знають про ринок квартир
Оплата по факту
Ми не беремо передплату за послуги
Гарантія якості
Гарантуємо високу якість інформації

Опис ЯК ПРИДБАТИ ЖИТЛО У ГОТОВОМУ ДОМІ Як швидко, правильно та безпечно купити (вибрати) квартиру на вторинному ринку Києва

Безкоштовна консультація: +38 (095) 283-88-88 (багатоканальний)

Питання безпечної купівлі квартир на вторинному ринку нерухомості, напевно, ще складніше, ніж питання продажу квартир.

При продажі, Ви знаєте, що квартира належить Вам і потрібно знайти тільки чесного покупця з грошима, який не обдурить.

У той же час, коли у Вас є гроші та бажання їх витратити на нерухомість, завжди знайдуться десятки шахраїв, які їх захочуть привласнити і в кращому випадку продати проблемне житло (суди, спадщину, рейдерство, оману і т.п.), з якого нового власника можуть просто виселити попередні власники.

Як не виявитися ошуканим і без грошей

Законодавство України в аспекті захисту прав покупців недосконале, якщо купити квартиру, яку було отримано недобросовісним шляхом у попереднього власника, то, швидше за все, держава стане на її бік, а новому власнику доведеться вимагати компенсації у шахраїв, які продали їм квартиру.

На жаль, тут навіть немає універсальних порад, як перевірити історію квартири, щоб перед її покупкою бути впевненим у тому, що Вас не обдурили.

Необхідне лише проведення ретельного юридичного аналізу історії переходу права власності, який можуть зробити виключно висококваліфіковані юристи та експерти ринку.

Наші юристи допоможуть Вам

У консалтинговій компанії «ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРТ» працюють професійні юристи, адвокати та інші фахівці, які допоможуть Вам провести грамотний юридичний аналіз будь-якої квартири на території України.

У процесі вивчення історії об'єкта, ми «підіймаємо» весь родовід, історію переходів права власності, якщо були суди, то уважно вивчаємо їхнє рішення, дивимося, щоб не з'явилися «несподівані» спадкоємці і тільки після цього робимо висновок, чи варто купувати це житло.

У процесі роботи наші експерти повністю дають відповідь на запитання «Як швидко, правильно і безпечно купити (обрати) квартиру на вторинному ринку Києва», а також надають письмовий, аргументований висновок щодо кожного випадку.

З будь-яких питань пишіть, дзвоніть до Call-центру, оформляйте замовлення прямо на сайті і з Вами зв'яжуться наші експерти!

З повагою
Команда «ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРТ»
Ми знаємо про ринок нерухомості все!
+38 (095) 283-88-88 (багатоканальний)

Послугу надає: Компанія "ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРТ"

Характеристики ЯК ПРИДБАТИ ЖИТЛО У ГОТОВОМУ ДОМІ Як швидко, правильно та безпечно купити (вибрати) квартиру на вторинному ринку Києва

Вид консультації: Зустріч в офісі компанії "ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРТ"
Експерт-консультант: Досвід роботи в нерухомості від 10 років
Усі характеристики
Написати відгук

Відгуки клієнтів (1)

  • 13.07.2020
Сашко Вже замовив

Все життя намагалися вирватися до Києва, але якось не вийшло, тож за наші заощадження вирішили купити квартиру у Києві для доньки-студентки.

Самі живемо у невеликому селі під Білою Церквою, займаємося продажем м'яса, і до нерухомості взагалі не маємо відношення. Зайшли з дружиною в інтернет, подивилися, варіанти квартир, яких у Києві можна купити десятки тисяч, і зрозуміли, що без підтримки фахівців не впораємося.

Дружина практично відразу знайшла фірму «ЧЕСТНИЙ ЕКСПЕРТ», виявилося, вони працюють навіть у неділю, і на понеділок ми поїхали до них на консультацію.

Я і дружина не великі фахівці у ділових переговорах, але можу сказати одне, що люди з цієї компанії знають свою справу.

Ми погодили район, суму, за яку хочемо купити квартиру та кількість кімнат.

Протягом тижня нам відправили на пошту близько 30 варіантів, з яких ми вибрали 5 для перегляду.

У суботу ми знову приїхали до столиці, нам організували перегляд цих квартир і ми зупинилися на варіанті біля КПІ, де навчається донька.

У понеділок в офісі «ЧЕСНОГО ЕКСПЕРТА» підписали попередній договір із господарем квартири, і вже за 2 тижні наша доця заїхала до нової квартири.

Фахівці допомогли повністю провести договір купівлі-продажу, їхній юрист допомагав на всіх етапах і був на угоді нотаріуса, тому все пройшло дуже гладко.

Велике спасибі за супровід угоди, рекомендуватимемо Вашу компанію своїм друзям!!!

Переваги:

Дуже грамотні спеціалісти

Вид послуги:

Завжди є нерви перед такою подією

Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
Відгук про послугу
Коментар до послуги

Ваш відгук ЯК ПРИДБАТИ ЖИТЛО У ГОТОВОМУ ДОМІ Як швидко, правильно та безпечно купити (вибрати) квартиру на вторинному ринку Києва

Переваги
Вид послуги
Коментар
Ім'я
E-mail