АНАЛІЗ НАДІЙНОСТІ ЗАБУДОВНИКА ТА ВИБРАНОЇ НОВОБУДОВИ

Код послуги: 101208
Замовити
До порівняння
Відповідальність
На 100% відповідаємо за інформацію
Найкращі експерти
Наші експерти знають про ринок квартир
Оплата по факту
Ми не беремо передплату за послуги
Гарантія якості
Гарантуємо високу якість інформації

Опис НАДІЙНІСТЬ ЗАБУДОВНИКА Аналіз надійності забудовника та обраної новобудови у Києві

Безкоштовна консультація: +38 (095) 283-88-88 (багатоканальний)

Якщо ви читали наш попередній розділ «Як купити квартиру в новобудові», то, швидше за все, у Вас є певні знання ринку первинної нерухомості і питання з місцем майбутнього проживання вже майже вирішене.

Залишається одне невелике питання, наскільки Новобудова, яку Ви обрали надійна у всіх відносинах (дозволи на будівництво, цільове призначення землі, технологічні особливості), а також інші фінансові та юридичні ризики можуть виникнути при інвестуванні в цей об'єкт.

Як же перевірити вибраний об'єкт

Один із найпопулярніших запитів серед потенційних покупців у реаліях нестабільного ринку новобудов України «Аналіз надійності забудовника та обраної новобудови в Києві».

Що зазвичай радять експерти, коли їм ставлять питання щодо аналізу надійності певного об'єкта:

  • Подивіться, наскільки активно він будується;
  • Завітайте до відділу продажу, нехай Вам покажуть документи;
  • Прочитайте спеціалізовані форуми;
  • Дізнайтеся про будинки, які цей забудовник вже здав, мабуть, і все.

Так, дійсно, якщо ринок стабільний, як у Європі, то такої розвідки цілком достатньо, але не на ринку нашої країни, де до впровадження міжнародних правил гри дуже далеко.

Ринок працює за принципом піраміди

Переважна більшість будівельних компаній, особливо великих, в Україні працює за принципом піраміди.

Як це працює?

Всім відомо, що сьогодні навіть великі забудовники зазнають колосальних труднощів із власними фінансовими ресурсами, тому будують за рахунок кінцевих покупців квартир (інвесторів), рідше за рахунок кредитних ресурсів.

Піраміда полягає в тому, що коли будівельна компанія одночасно будує багато будинків, то вона намагається максимум грошей вкладати в об'єкти, що знаходяться на завершальних стадіях будівництва, а оскільки коштів від покупців саме цього будинку зазвичай не вистачає, забудовник бере ресурси з будинків, які на початкових етапах будівництва.

Піраміда працює доти, доки люди несуть гроші і на ринку дедалі менш спокійно. Яскравий приклад банкрутства державної компанії (частковий власник) УКРБУД, яка працювала за такою ж схемою та збанкрутувала.

Вихід завжди є

Ось чому, консультанти компанії «ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРТ», завжди знаходяться поруч, ми точно можемо відповісти на питання «Як провести аналіз надійності забудовника та обраної новобудови в Києві» і як надійно і без ризику вкласти свої гроші в обраний об'єкт.

З будь-яких питань пишіть, дзвоніть до Call-центру, оформляйте замовлення прямо на сайті і з Вами зв'яжуться наші експерти!

З повагою
Команда «ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРТ»
Ми знаємо про ринок нерухомості все!
+38 (050) 418-04-04 (багатоканальний)

Послугу надає: Компанія "ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРТ"

Характеристики НАДІЙНІСТЬ ЗАБУДОВНИКА Аналіз надійності забудовника та обраної новобудови у Києві

Вид консультації: Зустріч в офісі компанії "ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРТ"
Експерт-консультант: Досвід роботи в нерухомості від 10 років
Усі характеристики
Написати відгук

Відгуки клієнтів (1)

  • 27.07.2020
Віктор Вже замовив

Не хочу нікого рекламувати, але можу сказати одне, що консультанти компанії «ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРТ» знають свою справу, оскільки допомогли мені купити квартиру в новобудові, які вже були, за словами менеджерів житлового комплексу, розпродані.

Я не новачок на ринку житла, тому точно знав, який об'єкт буде добудований, але несподівано зіткнувся з проблемою житлової корупції, коли не було тієї квартири, яка мені була потрібна в рамках мого бюджету.

Менеджери житлового комплексу (не називатиму який), відповідально заявили про відсутність невеликих квартир, які нібито вже розпродали. Керуючий також знизав плечима і підтвердив їхні слова.

Я тертий калач і достеменно знав, квартири є, але як їх знайти не дуже зрозуміло.

Керівника ЧЕСНОГО ЕКСПЕРТА Костецького Сергія я знав ще з часів роботи у 21 СТОЛІТТІ, тож набрав та домовився про зустріч.

Не повірите, але ввечері того ж дня, хлопці знайшли для мене вже «продану» квартиру, а наступного дня я підписав договір з тими самими менеджерами, які раніше відмовили.

Не знаю, добре це чи погано, але тільки так у нас в країні можна дістати дефіцитний товар на ринку надійних житлових комплексів, тому звертаєтеся до фахівців із ЧЕСНОГО ЕКСПЕРТА, напевно, вони можуть усі)))

Переваги:

Фахівці з ЧЕСНОГО ЕКСПЕРТУ можуть усі

Вид послуги:

Ми живемо в Україні, де потрібні люди завжди допоможуть

Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
Відгук про послугу
Коментар до послуги

Ваш відгук НАДІЙНІСТЬ ЗАБУДОВНИКА Аналіз надійності забудовника та обраної новобудови у Києві

Переваги
Вид послуги
Коментар
Ім'я
E-mail