ЯК ШВИДКО, ПРАВИЛЬНО, ВИГІДНО І БЕЗПЕЧНО ПРОДАТИ КВАРТИРУ

Код послуги: 101206
Замовити
До порівняння
Відповідальність
На 100% відповідаємо за інформацію
Найкращі експерти
Наші експерти знають про ринок квартир
Оплата по факту
Ми не беремо передплату за послуги
Гарантія якості
Гарантуємо високу якість інформації

Опис ЯК БЕЗПЕЧНО ПРОДАТИ КВАРТИРУ Як швидко, правильно, вигідно та безпечно продати квартиру в Києві

Безкоштовна консультація з продажу квартири в Києві

Якщо ви думаєте про продаж своєї квартири в Києві, ви, мабуть, бачили багато пропозицій від агентств нерухомості. Вони обіцяють продати вашу квартиру і ви отримаєте за неї гроші. Однак на ринку нерухомості в Україні є свої особливості.

Як працює ринок нерухомості в Україні

Більшість агентств нерухомості діють за стандартними схемами, розміщуючи оголошення на різних дошках оголошень і шукаючи покупців для вашої квартири, за що беруть комісійні в розмірі 1-2,5%.

Реалії ринку нерухомості в Україні

Ця схема працює, і вона не є унікальною для України. У багатьох країнах світу рієлтори також працюють за подібними умовами. Однак є суттєва відмінність: в більшості країн ринок нерухомості суворо регулюється законодавством, і всі продавці повинні мати ліцензії і підлягають державному контролю.

Ситуація в Україні

В Україні відсутнє суворе законодавче регулювання ринку нерухомості, немає обов'язкових ліцензій, і на ринок легко потрапляють нові гравці. Це створює умови для організованих злочинних груп, які можуть позбавити вас вашої нерухомості.

Як зберегти свою квартиру

Ви можете запитати, чому в цій ситуації не діють поліція, нотаріуси, реєстратори і суди. Насправді вони всі існують, але організація таких злочинних організацій дуже добре спланована, і вони вміло уникають переслідування.

Статистика шахрайства

За статистикою, шахрайство на ринку вторинного житла та рейдерське захоплення посідають друге місце після шахрайства на ринку оренди квартир. Однак при оренді ви ризикуєте втратити лише оплату за декілька місяців, тоді як при нечесній угоді купівлі-продажу ви можете втратити свою квартиру.

Як "ЧЕСТНИЙ ЕКСПЕРТ" може вам допомогти

Спеціалісти консалтингової компанії "ЧЕСТНИЙ ЕКСПЕРТ" об'єднали свій досвід і створили унікальну послугу "Як швидко, правильно, вигідно і безпечно продати квартиру в Києві". Ми допомагаємо як продавцям, так і покупцям квартир на вторинному ринку проводити угоди правильно, швидко і безпечно, з надійними агентствами та чесними нотаріусами.

Якщо у вас є запитання, не соромтеся звертатися до нас. Ви можете зв'язатися з нами за номером телефону, написати листа або залишити заявку на нашому сайті. Наші експерти готові допомогти вам у вирішенні всіх питань, пов'язаних з нерухомістю.

З повагою
Команда експертів-оцінювачів нерухомості
Відділу оцінки компанії «ЧЕСТНИЙ ЕКСПЕРТ»
Ми знаємо про ринок оцінки нерухомості все!

+38 (095) 283-88-88 (багатоканальний)

Послугу надає: Компанія "ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРТ"

Характеристики ЯК БЕЗПЕЧНО ПРОДАТИ КВАРТИРУ Як швидко, правильно, вигідно та безпечно продати квартиру в Києві

Вид консультації: Зустріч в офісі компанії "ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРТ"
Експерт-консультант: Досвід роботи в нерухомості від 10 років
Усі характеристики
Написати відгук

Відгуки клієнтів (2)

  • 18.09.2023
Сергій Вже замовив

У 2023 році мені потрібно було продати свою квартиру, і я отримав велику допомогу від компанії "ЧЕСТНИЙ ЕКСПЕРТ". Вони зробили все, щоб зробити цей процес легшим і безпечнішим для мене.

Співпраця з цією компанією була дуже приємною. Вони допомогли мені знайти покупця і визначити правильну ціну для квартири. Маючи нашу спільну ціль - продати квартиру якнайкраще і найбезпечніше, вони були завжди на зв'язку і готові відповісти на всі мої питання.

Команда "ЧЕСТНИЙ ЕКСПЕРТ" допомогла мені розібратися з усіма правовими аспектами та паперовою роботою. Вони зробили все можливе, щоб забезпечити безпеку та законність угоди.

Особливо мені сподобався факт, що ця компанія завжди віддавала перевагу чесності та надійності. Вони гарантували правильне проведення угоди і допомагали з усіма питаннями. Я відчував себе в надійних руках.

Завдяки їх професіоналізму і допомозі, я зміг продати свою квартиру за хорошу ціну і без жодних проблем. Якщо вам потрібна допомога у продажу нерухомості, я рекомендую звернутися до компанії "ЧЕСТНИЙ ЕКСПЕРТ". Вони допоможуть вам знайти покупця та зробити угоду безпечною і вигідною. Дякую їм за їх допомогу!

Переваги:

Швидко і професійно все оформили

Вид послуги:

Продаж моєї квартири

Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
  • 16.05.2023
Марія Вже замовив

Живу в Польщі, отримала у спадок квартиру від моєї тітки. Зрозуміло, що, як житло вона мені не потрібна, на сімейній раді вирішили продати.

Останній раз у Києві була років 10 тому, тому не мала жодного уявлення про те, як правильно та безпечно продати квартиру, особливо боялася шахраїв, та й у цінах взагалі не орієнтувалася.

У нас у Бресті крім агентств нерухомості немає нічого, але навіть за жорсткого контролю з боку держави, шахраїв вистачає, особливо тих, хто занижує реальну вартість.

Вивчаючи ринок нерухомості України, випадково натрапила на сайт консталтингової компанії «ЧЕСНИЙ ЕКСЕРТ».

Українського номера не було, тож набрала на вайбер та поспілкувалася з їхнім експертом Сергієм Костецьким. Говорили довго, і я зрозуміла, що це та організація нерухомості, яку я шукала.

Хочу висловити подяку за високий рівень професіоналізму, мені допомогли провести ринкову оцінку квартири (згодом перевіряла ще раз, трохи навіть вище за ринок оцінили), допомогли вирішити всі організаційні питання з державними органами і порадили надійного ріелтора, який за місяць знайшов покупця.

У нотаріуса був присутній юрист із «ЧЕСНОГО ЕКСПЕРТА», який уважно вичитав усі договори, допоміг відкрити рахунок у банку та вивести гроші до Польщі.

Не знаю, що без Вас робила б. Величезне людське ДЯКУЮ!

Переваги:

Абсолютні професіонали своєї справи...

Вид послуги:

Ні, хлопці найкращі!

Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
Відгук про послугу
Коментар до послуги

Ваш відгук ЯК БЕЗПЕЧНО ПРОДАТИ КВАРТИРУ Як швидко, правильно, вигідно та безпечно продати квартиру в Києві

Переваги
Вид послуги
Коментар
Ім'я
E-mail