ЯК ПРИДБАТИ ЖИТЛО В НОВОБУДОВІ

Код послуги: 101204
Замовити
До порівняння
Відповідальність
На 100% відповідаємо за інформацію
Найкращі експерти
Наші експерти знають про ринок квартир
Оплата по факту
Ми не беремо передплату за послуги
Гарантія якості
Гарантуємо високу якість інформації

Опис ЯК ПРИДБАТИ ЖИТЛО В НОВОБУДОВІ Як швидко, правильно та безпечно купити (вибрати) квартиру в новобудові Києва

Безкоштовна консультація: +38 (095) 283-88-88 (багатоканальний)

Напевно, кожен з Вас замислювався про те, що настав час купувати свою особисту квартиру для постійного проживання, або інвестувати заощадження для здачі житла в оренду?

Швидше за все, ТАК, якщо Ви читаєте цей текст.

Звичайно ж, інвестувати в новобудову від Забудовника, особливо на етапі фундаменту, коли ціни найнижчі, на перший погляд, найкраще рішення.

Але в реаліях України ми чудово розуміємо, що швидко, правильно та безпечно купити квартиру від забудовника дуже непроста справа та відповіді на запитання «Як це зробити» повірте, ні.

Що відбувається на ринку нових квартир

Ринок первинного житла в 2020 році нагадує банківську систему в 2014-2015 роках, коду одного прекрасного дня, почало руйнуватися все, буквально за рік збанкрутували десятки найбільших банків, а люди залишилися ні з чим (компенсація в 200 000 гривень просто смішна, якщо на рахунку були мільйони).

Україна входить у ТОП країн з найбільш ризиковими інвестиціями в нерухомість, у нас вже були великі банкрутства ЕЛІТА-ЦЕНТР, Войцехівський, УКРБУД та десятки невеликих, про які навіть ніхто не чув, але інвестори втратили свої гроші у всіх випадках, ні про які компенсації не було й мови.

Рішення завжди є

У консалтинговій компанії «ЧЕСТНИЙ ЕКСПЕРТ» об'єдналися фахівці високого рівня з досвідом роботи понад 10 років на ринку нерухомості Києва та України, які хочуть ділитися своїми знаннями та кваліфіковано допомагати Вам, купувати житло у новобудовах.

Ми ЗНАЄМО про ринок нерухомості та будівельні компанії ВСЕ, і готові ділитися цією інформацією з людьми, які поки не знають відповіді на запитання «Як швидко, правильно та безпечно купити (вибрати) квартиру в новобудові Києва».

З будь-яких питань пишіть, дзвоніть до Call-центру, оформляйте замовлення прямо на сайті і з Вами зв'яжуться наші експерти!

З повагою
Команда «ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРТ»
Ми знаємо про ринок нерухомості все!
+38 (095) 283-88-88 (багатоканальний)

Послугу надає: Компанія "ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРТ"

Характеристики ЯК ПРИДБАТИ ЖИТЛО В НОВОБУДОВІ Як швидко, правильно та безпечно купити (вибрати) квартиру в новобудові Києва

Вид консультації: Зустріч в офісі компанії "ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРТ"
Експерт-консультант: Досвід роботи в нерухомості від 15 років
Усі характеристики
Написати відгук

Відгуки клієнтів (1)

  • 09.06.2020
Олександр Вже замовив

Через п'ять місяців вирішив написати відгук подяки фахівцям компанії «ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРТ», якби не Ви, чекав би я довго і безнадійно житло від УКРБУДУ.

Влітку 2019 року ми нарешті зважилися придбати квартиру в новобудові, тоді ринок був цілком стабільним на перший погляд, але моя педантичність не дозволила все зробити без належної підготовки та збору інформації.

Ми жили з батьками на Виноградарі, тому й вирішили придбати нерухомість неподалік, в цьому районі.

Звичайно, перша думка вибрати квартири від великого та надійного забудовника, які якраз там продавалися, почитав форуми, відгуки, промоніторив пресу, начебто все гаразд, можна купувати.

Дружина теж схвалила один із будинків, планування красиві, все просто ідеально.

Так, звичайно, кілька разів потрапляла на очі новина, що Укрбуд потрапив у корупційний скандал із Міністерством оборони, але якось цьому не надали особливого значення, в Україні таке щодня.

Ми навіть вже прийняли рішення і домовилися про укладення договору (не називатиму конкретно об'єкт, з етичних міркувань, зараз він заморожений), але мені випадково потрапила на очі реклама у Фейсбуці, від хлопців із «ЧЕСНОГО ЕКСПЕРТА», що можна провести аналіз Забудовника та конкретної новобудови щодо їх надійності.

На сімейній раді ми вирішили не пошкодувати 10 000 гривень та замовили послугу.

Зустріч провів керівник компанії Сергій Петрович, спілкувалися близько години від того, що нам потрібно і яке ми прийняли рішення щодо нашої майбутньої квартири.

Того ж дня уклали договір на надання послуг, сплатили і нічого не підозрюючи про результат почали чекати.

Через 2 дні нам надійшло повідомлення про повторне запрошення до офісу компанії, хоча обіцяли надати лише письмовий звіт.

Не розповідатиму всі нюанси нашої розмови, але нам аргументовано на підставі документального підтвердження, пояснили, що вкладення грошей у цей об'єкт несе в собі ризик 83% за 100-бальною шкалою і вони не рекомендують інвестувати в цього забудовника.

Удома був скандал, дружина наполягала на тому, що можна ризикнути, але подумавши 2 дні і за рекомендацією фахівців ЧЕСНОГО ЕКСПЕРТА, ми вирішили купити квартиру в іншому будинку та в іншого забудовника на тому ж Виноградарі.

Наприкінці січня 2020 року ми в'їхали в нашу нову квартиру, отримали документи, що встановлюють право, і зараз робимо ремонт. А наш попередній будинок, у який ми хотіли вкласти гроші, колись буде добудовувати Київміськбуд.

Ось така у нас історія, висновки робіть самі…

Переваги:

Ми дуже задоволені рівнем експертів компанії!

Вид послуги:

Трохи нервували, поки чекали на результати))

Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
Відгук про послугу
Коментар до послуги

Ваш відгук ЯК ПРИДБАТИ ЖИТЛО В НОВОБУДОВІ Як швидко, правильно та безпечно купити (вибрати) квартиру в новобудові Києва

Переваги
Вид послуги
Коментар
Ім'я
E-mail